E-mail: info@borzsonyker.hu Telefon: +36 27 502 085 Cím: 2600 Vác, Naszály út 18.

Szolgáltatásaink

Takarítás

Kapcsolat

Fadgyas Zsuzsanna

ügyvezető

fadgyas.zsuzsanna@borzsonyker.hu

+36 27 502 085

Ahány megrendelő, annyi igény: ennek alapján vállaljuk gyakoriság alapján heti kétszeri-, háromszori-, ötszöri, vagy mindennapi takarítást, díjalapú szolgáltatás tekintetében is rugalmasak vagyunk: fixösszegű átalánydíj, avagy óradíjas szolgáltatást is biztosítani tudunk előzetes megbeszélés alapján.
 • Irodai takarítás

  Cégünk egyik fő tevékenységi körét irodai területek napi takarítása képezi. Rendszeres, ismétlődő napi jelleggel vállaljuk a padlófelületek száraz és nedves moppolását, íróasztalok, székek, szekrények rendszeres tisztítását, ablakok, homlokzatok, egyéb üvegfelületek külső-belső tisztítását, párkányzatok, egyéb irodabútorok portalanítását, tisztítását. Munkálataink közé tartozik a szemetesedények ürítése, szemeteszsákok kihelyezése és cseréje, a hulladék gyűjtőhelyre való elszállítása, zárak, kilincsek, ajtók tisztántartása, ujjnyomok eltávolítása. Vállaljuk a használt edények, poharak, tálcák elmosogatását, mosogatók, hűtők, egyéb konyhai kisgépek takarítását is. A takarítűási munkákat modern, környezetbarát vegyszerekkel végezzük, a különböző területeken használatos vegyszereket és törlőkendőket színekkel is elkülönítjük a könnyebb felhasználás érdekében, például kéket az irodai területek és objektunok tisztítására használunk.

   

  Vizes helyiségek tisztítását a napi takarítás keretében többször is elvégezzük: csapok, csaptelepek folt- és szennyeződésmentesítését, a mosdó- és wc kagylók, piszoárok tisztítását, tükrök fényesítését, falfelületek letakarítását. 

 • Ipari területek takarítása

  A Börzsöny-Ker Kft. 2001 óta ipari jellegű területek takarítását is vállalja, mely nem csak a belső üzemcsarnokok, hanem a külső területek tisztítását, gondozását, karbantartását is magában foglalja. Ilyen esetben előzetes felmérés alapján árajánlatot biztosítunk, melyben lehetőség adódik további kedvezmények biztosítására is.

   

  Cégünk elektronikai ipari területek takarításán alapulva PVC felületek, műanyag alapú padozatok antisztatikus felületkezelésében is járatos: speciális padlóbevonatok, waxolási munkálatok lebonyolításához profi csapat áll Megrendelőink rendelkezésére. Vállaljuk továbbá a megfelelő vegyszerek beszerzését, és a géppark biztosítását is.

 • Építőipari átadás előtti takarítás

  Cégünk ebben a tevékenységi körben is már többéves tapasztalattal rendelkezik: sitthordást, különféle építőanyagipari hulladékok, törmelékek eltávolítását vállalja.

 • Külső területek takarítása, zöldterület gondozása
 • Lakások takarítása

  A takarítás egy intim folyamat, felelősség a partnerünknek, mivel beenged minket az ő saját, megszokott életterébe, és nyilván felelősségünk nekünk is, a szolgáltatónak egyaránt: amennyiben minket választ, számíthat profizmusunkra, diszkréciónkra, rugalmasságunkra, egyedi igényei kielégítésére. Kollégáink egytől egyig leinformálhatóak, erkölcsileg feddhetetlenek, megfelelően képzettek, megjelenésükkel és szakmai gyakorlatukkal minőségi színvonalú szolgáltatást nyújtanak akár az Ön számára is. Tevékenységi körünk kiterjed otthonának összes helyiségének takarítására, amit professzionális, korszerű felszerelésekkel végzünk.

 • Nagytakarítás

  Nagytakarítási munkák elvégzését is vállaljuk, irodai területek, ipari objektumok, külső területek (utak, parkok).