E-mail: info@borzsonyker.hu Telefon: +36 27 502 085 Cím: 2600 Vác, Naszály út 18.

Bemutatkozunk

Börzsöny-Ker Kft.

Kapcsolat

Fadgyas Zsuzsanna

ügyvezető

fadgyas.zsuzsanna@borzsonyker.hu

+36 27 502 085

Tisztelt Látogató!
 
Köszönjük megtisztelő látogatását, kérem engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégünket. 
 
Magyarországon elterjedt az a felfogás, hogy takarítani mindenki tud: ha a mindennapi életet vesszük alapul, valóban, nem túl bonyolult munkafázisokból tevődik össze ez a tevékenység. Színvonalasan és jól takarítani viszont művészet. Olyan művészet, ami egyben alkotás is, és mi hisszük, hogy az alkotás öröm. Számunkra öröm ügyfeleinknek olyan szolgáltatást nyújtani, ami eredményes és hatásos, amivel szolgáltatásaink révén kitűnhet a nagyátlagból.
A Börzsöny-Ker Kft. 2001 óta végez takarítási feladatokat Budapesten, Pest megyében, illetve az ország egyéb területein. Cégünk elsősorban irodaházak, ipari területek, önkormányzatok napi- és időszakos takarítási feladatait végzi.
Célunk, hogy olyan minőségi színvonalú szolgáltatást nyújtsunk, ami ügyfélkörünk teljeskörű megelégedettségét szolgálja. Alkalmazottaink között megtalálhatóak az okleveles takarítók, akiknek profizmusával csak rugalmasságuk vetélkedhet, munkáink során fontosnak tartjuk az állagmegóvó környezetbarát technológiák alkalmazását is.
 
De miben vagyunk mi mégis mások? Hiszen ma már sok takarítással foglalkozó cég rendelkezik profi gépparkkal, felkészült szakemberekkel, és magas színvonalú, minőségi szolgáltatással. De amiben mi mások vagyunk, az az ügyfélközpontú gondolkodás, amivel rugalmasan kezeljük ügyfeleink egyedi kéréseit, tapasztalatainkból adódóan kínálunk egyedi megoldásokat adott esetben külonleges felületkezelések, speciálisan alpin technikát igénylő feladatok megoldására is. Nekünk nincs fontos és kevésbé fontos ügyfél: minden ügyfél egyformán fontos számunkra, ahogy Ön is, akiben esetleg a jövőbeni, leendő ügyfelünket tisztelhetjük. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem hívjon bennünket az alábbi telefonszámaink egyikén:
 
06-27-502-085
 
06-27-502-086
 
 
Tisztelettel:
 
Fadgyas Zsuzsanna
Ügyvezető
 
 
Csatlakozzon hozzánk Facebookon is:
 
https://www.facebook.com/BorzsonyKerKft
 
 
 
 
Használt elemeit nálunk is leadhatja!
 
 
 
 
 
 
 
A projekt leírása:
 
A projekt összköltésége 5 250 700 Ft, ebből a támogatás 1 837 745 Ft. A pályázat keretében egy Fiorentini-ET65 típusú vezetőüléses kompakt padlótisztító automata került beszerzésre. A 4 darab 207 Ah-ás akkumulátor 5 óra független működést biztosít. A takarékos megoldásoknak köszönhetően a szívósín és a kefék le/felmozgatása mechanikus. A projekt keretében továbbá két darab Fiorentini TX5-ös  elektromos moppert szereztünk be, mely  a vízszintes felületek gyors és hatékony portalanítását végzi a textil (mop) - fej segítségével.
 
 
Kedvezményezett neve és elérhetősége:
 
Börzsöny-Ker Kft.
2626 Nagymaros, Radnóti utca 4.
+36 27 502 085, +36 27 502 086
 
 
Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
 
MAG Zrt.
1139 Budapest, Váci út 83.
+36 40 200 617
 
Web:
 
MAG Zrt.
 
 
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség:
 
NFÜ
 

 
 

 
 

ISO minősítéseink

Cégünk teljes mértékben megfelel az ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek.

Ez garantálja ügyfeleinknek a szabvány szerinti kiszolgálást.